Boka klipptid

Alla frisörer på BOSSES är utbildade frisörer. Alla frisörer har även visat sin skicklighet i yrkesprov med höga krav.

På väggen i salongen hänger våra gesällbrev och mästarbrev. Hos oss är du i säkra händer. Vi slår oss inte till ro utan vill vidare. Därför stänger vi ibland salongen och utbildar oss eller är på mässor och kurser för ny inspiration och kunskap. Vill du bli klippt av en trainee så utbildar vi även branschens blivande frisörer.

Vi är medlemmar i Sveriges frisörföretagare

Det betyder att vi är ett tryggt val för dig som kund och att vi arbetar för hög kvalitet i branschen. För oss som ständigt vidareutbildar oss och gärna lägger ner vår själ i det vi gör, är det viktigt att värna om yrkeskunskapen. Vi anser det självklart att din frisör ska vara utbildad, och helst även certifierad. Under 8 år (2007-2015) var vår ägare Matilda Mielind ledamot och ordförande för Sveriges frisörföretagare.

Gedigen historia

Med en drygt 100-årig historik så hör salongen till en av landets gedignaste frisörföretag. 1890 startades företaget här i Uppsala och har sedan dess varit verksamt. Under åren har vi uppdaterats och i dess nuvarande form BOSSES är salongen placerad i nutid. Med en inriktning på professionalism och trendmedvetenhet ger vi våra kunder fullt fokus och en stunds avkoppling vid besök i salongen.

Produkter

Vi väljer de produkter vi arbetar med och säljer på salongen med omsorg. Allt för att du som kund ska få det bästa hos oss. Just nu har vi produkter från Alterna Haircare, American Crew, Orofluido, Style Masters, Revlon Professionals, Olaplex, Malibu C, Pusher, Sharper of Sweden, X-fushion by Toppikk och Bio+.

Nya priskategorier från 2016 12 01

Trainee
Våra trainees gör sina slutgiltiga timmar efter frisöryrkesutbildning för att kunna avlägga sitt gesällprov. De kan teknikerna inom frisöryrket, men måste vidareutveckla dem och behöver fortfarande en viss handledning. Behandlingar tar längre tid och är inte att jämföra med behandlingar hos våra erfarna frisörer.

Hairstylist
Innehar gesällbrev. Som Hairstylist har man kunskap inom alla frisörtekniker och har hunnit få en god erfarenhet i yrket. Vidareutbildar sig med olika kurser.

Top Hairstylist
Innehar gesällbrev. Som Top Hairstylist har man många års erfarenhet inom frisöryrket, stor yrkeskunskap och har vidareutbildat sig med olika frisörkurser.

Masterstylist
Innehar gesäll- och mästarbrev. Har liksom Top Hairstylist många års erfarenhet och mycket olika frisörkurser i bakfickan. Som Masterstylist har du ytterligare bevisat din yrkesskicklighet genom att ta mästarbrev.

Top Masterstylist
Innehar gesäll- och mästarbrev. Som Top Masterstylist har man många års frisöryrkeserfarenhet och har ett anmärkningsvärt kunnande av alla tekniker som hör frisöryrket till. När man kan titulera sig Top Masterstylist har man hunnit med många olika meriter som ligger till grund för ens erfarenhet och man har jobbat på Bosses under många år.

Manager
Innehar gesäll- och mästarbrev. Har varit i branschen i många år och är genuint intresserad av att driva företaget framåt med erfarenhet, lyhördhet, nya utmaningar och väldigt duktiga medarbetare.

Våra frisörer

 • Ägare

  Matilda Mielind


  Matilda har yrkesbevisen gesäll och mästare och är salongens ägare. Numera arbetar hon utan saxen så att BOSSES utvecklas och expanderar. Matilda och Jenny genomför förbättringar för medarbetarna och kunderna på salongerna. Matilda har en stark företagsanda och utmanar personalen och andra entreprenörer mot nya uppsatta mål.

 • Manager

  Jenny Edvinsson


  Jenny har yrkesbevisen gesäll och mästare. Jenny är delägare och VD för Bosses, Barber and Babes och Frans Frisörer. Jenny jobbar inte längre med kunder från och med januari 2018, utan sköter alla 3 företagen och ser till att personalen får den utmaning och utveckling de behöver.

 • Top Masterstylist

  Jessica Hagberg


  Jessica har yrkesbevisen gesäll och mästare. Hon har lång erfarenhet och har nu på BOSSES ett salongsansvar utöver de ordinarie frisörsysslorna. Jessica tycker att det bästa med att vara frisör är att få ta hand om människor, färga, klippa, skapa håruppsättningar och utmanande herrklippningar.

 • Masterstylist

  Sofie Pohjanen


  Sofie har yrkesbeviset gesäll och mästare. Hon har tidigare varit färgtekniker för Revlon. Sofie håller sig uppdaterad inom de senaste färgteknikerna och färgsättningarna och gillar därefter att förverkliga kundernas önskningar och drömmar.

  Föräldraledig från september 2017 med lille Love men börjar jobba så smått igen från mars 2018.

 • Masterstylist

  Carina Grip


  Carina har yrkesbevisen gesäll och mästare. Carina är glad och kreativ. Hon har under sin långa tid i branschen hunnit med att driva eget samt att arbeta som anställd. Carina tycker att det bästa med frisöryrket är att få använda sin kreativitet till att hjälpa människor att känna sig fina.

 • Masterstylist

  Lina Olsson


  Lina har yrkesbeviset gesäll och mästare. Hon är en kreativ tjej som brinner extra för tekniska korthårsklippningar. Det bästa med frisöryrket är att det är så socialt och att man träffar så många olika människor. En klippning blir aldrig densamma på olika kunders huvuden.

  Föräldraledig med lilla Josefine men jobbar deltid igen från december 2017.

 • Top Hairstylist

  Camilla Dahlgren


  Camilla har yrkesbeviset gesäll. Hon har tidigare drivit egen salong som delägare. Camilla gillar färg och form, vilket också visar sig i att hon är den som oftast fixar fönsterskyltningen och skyltningen i salongen. Camilla anser att bästa med att vara frisör är att få träffa olika människor och vara kreativ.

 • Hairstylist

  Johanna Norlén


  Johanna har yrkesbeviset gesäll. Hon tycker mycket om variationen i yrket och jobbar mycket och gärna med färgningar och Hairtalks extensions. Johanna vill få kunderna att känna sig unika, att få känna att de fått en frisyr som passar just till deras personlighet och deras stil.

 • Hairstylist

  Madeleine Sundberg


  Madeleine har yrkesbeviset gesäll. Hon är en kreativ frisör som älskar sitt yrke och har varit egen företagare under många år. Madeleine tycker att varje kund förtjänar det bästa vid varje besök och gillar att jobba med helheten i klipp och färg, make up och uppsättningar.

  Föräldraledig med lilla Oscar men arbetar deltid igen från december 2017.

 • Hairstylist

  Märta Lindroos


  Märta har varit egen företagare under många år och har yrkesbeviset gesäll. Märta älskar allt som har med färg att göra och är också utbildad Make-up artist. Hon hjälper gärna brudar med helheten inom både hår och make-up under en av de största dagarna i livet. Tävlar gärna inom olika Frisörtävlingar. Nominerad till Årets Avantgarde 2018 i Årets Frisör.

 • Hairstylist

  Pauline Johansson


  Pauline innehar yrkesbeviset gesäll! Pauline är en väldigt driven och positiv person som älskar att testa nya saker. Extra roligt tycker hon att det är att färga och göra fade klippningar!

  Bild kommer inom kort.

 • Trainee

  Karolina Åhman


  Karolina börjar som salongens trainee från sommaren 2017. Hon har gått sin frisörutbildning på Grillska Gymnasiets frisörprogram i Uppsala. Hon är duktig på både klipp och färg och gillar att göra slingor och färga. Som trainee jobbar hon under handledning och behandlingar tar därför längre tid, men detta till ett reducerat pris.

 • Allt i allo

  Zahra Eghdami


  Zahra är vår allt i allo på salongen! Hon är DÖV och kanske därför inte svarar dig med ett HEJ när du kommer in, om hon inte ser dig. Hon hjälper dig gärna med en kopp kaffe om du visar henne vad du vill ha. Skriven text och kroppsspråk fungerar fint!