Boka klipptid

Barcelona

30/9 – 4/10 är vi på utbildningsresa till Barcelona.

Då håller vi salongen stängd!

Torsdag 5/10 öppnar vi igen fullmatade av kreativitet och inspiration!

Vill du boka tid kan du under tiden göra det här på internetbokningen.

Välkommen åter!

Bonussystem från 1/1 2017

Från 1 januari 2017 kommer du som kund hos oss att få ta del av ett bonussystem.

Alla pengar du lägger hos oss, på både behandlingar och produkter tjänar du bonus på. Den sparas ihop och skickas ut via mail som en kupong varje kvartal. Minsta kupongvärde är 50 kronor och den är sen giltig i 3 månader. Kupongen kan användas hos oss på BOSSES, Barber and Babes och Frans Frisörer.

För att kunna ta del av vårt bonussystem så se gärna till att vi har din aktuella mailadress.

Nya priskategorier från 2016 12 01

Trainee

Våra trainees gör sina slutgiltiga timmar efter frisöryrkesutbildning för att kunna avlägga sitt gesällprov. De kan teknikerna inom frisöryrket, men måste vidareutveckla dem och behöver fortfarande en viss handledning.  Behandlingar tar längre tid och är inte att jämföra med behandlingar hos våra erfarna frisörer.

Hairstylist

Innehar gesällbrev. Som Hairstylist har man kunskap inom alla frisörtekniker och har hunnit få en god erfarenhet i yrket. Vidareutbildar sig med olika kurser.

Top Hairstylist

Innehar gesällbrev. Som Top Hairstylist har man många års erfarenhet inom frisöryrket, stor yrkeskunskap och har vidareutbildat sig med olika frisörkurser.

Masterstylist

Innehar gesäll- och mästarbrev. Har liksom Top Hairstylist många års erfarenhet och mycket olika frisörkurser i bakfickan. Som Masterstylist har du ytterligare bevisat din yrkesskicklighet genom att ta mästarbrev.

Top Masterstylist

Innehar gesäll- och mästarbrev. Som Top Masterstylist har man många års frisöryrkeserfarenhet och har ett anmärkningsvärt kunnande av alla tekniker som hör frisöryrket till. När man kan titulera sig Top Masterstylist har man hunnit med många olika meriter som ligger till grund för ens erfarenhet och man har jobbat på Bosses under många år.

 Manager

Innehar gesäll- och mästarbrev. Har varit i branschen i många år och är genuint intresserad av att driva företaget framåt med erfarenhet, lyhördhet, nya utmaningar och väldigt duktiga medarbetare.

Frisörlicens 2016

Frisörlicensen har kommit!

I vår bransch får den som vill kalla sig ”frisör” utan egentlig utbildning. Därför har Sveriges Frisörföretagare, Handelsanställdas förbund, Kemisk Tekniska leverantörsförbundet (KTH) och Svenska Stylist och Frisörlärarförbundet (SFLF) tillsammans tagit fram en licens för behöriga frisörer som avlagt sina Delprov (A), Gesällbrev (B) eller Mästarbrev (C). Licensen visar även att vi som driver salong gör det enligt gällande regler för seriöst företagande (D).

På Bosses har alla frisörer sin licens så att du som kund ska kunna se att vi är utbildade och har kompetens i det vi gör.

 

Kontantfri salong

För att höja säkerheten för våra frisörer är salongen från och med 1 juni 2015 kontantfri. Kort och SWISH går bra (ej Diners eller American express)

12